Productiekeuken

Bij GLOFOS draait alles om kwaliteit. Wij werken alleen met de beste ingrediënten, zowel uit Nederland als daarbuiten. Wij doen er alles aan om onze klanten te verwennen met het beste van het beste. Al onze opdrachtgevers vinden de kwaliteit van verse maaltijden zéér belangrijk. Dus kiest men voor maaltijden van een hoge kwaliteit, die lekker zijn en veel variatie bieden.

Onze productiekeuken is gespecialiseerd in het bereiden van verse maaltijden, maaltijdcomponenten, exotische buffetten, soepen en sauzen van een kwalitatief hoogstaand niveau. De begrippen smaak, passie & authenticiteit staan bij ons zéér hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook van mening dat kwaliteit altijd wint.

In onze keuken werken mensen met een lange staat van dienst, waarvan sommigen al vele malen in het verre oosten zijn geweest, waar zij zeer veel Aziatische kookinspiratie hebben opgedaan. Ook is er veel werk- en leidinggevende ervaring als chef-kok in hotels, ziekenhuizen en verzorgingscentra. Zij weten als geen ander hoe je een grootkeuken moet runnen.

De productiekeuken is een "Multi-culti"keuken. De koks koken "over de hele wereld". De specialisaties zijn o.a. Indonesisch, Chinees, Indiaas, Italiaans, Mexicaans, Surinaams en uiteraard de Nederlandse keuken. Ook hebben we seizoensgebonden gerechten, zoals Hollandse stamppotten en een mooie wildlijn. Ook leveren wij alle basisproducten, zoals bami, macaroni, witte rijst, pasta's etc.

De maaltijden worden koelvers geleverd en zijn 7 dagen houdbaar. De keuken is HACCP-gecertificeerd, wat inhoudt dat alle productieprocessen onder scherpe controle staan volgens de richtlijnen van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. De maaltijden zijn dus niet alleen erg smaakvol, maar ook zeer veilig.

De keuken is zeer modern en voorzien van de laatste technieken.

Origineel, vers en extra aandacht voor smaak, presentatie en service.
2008 Glofos ~ Meesters in verse maaltijden