Institutioneel

In de zorgsector komt het steeds vaker voor dat de keuken wordt vervangen door een zgn. assemblage- of satellietkeuken, waarbij de voeding extern wordt ingekocht. Dit is kostenbesparend en zeer doeltreffend. Omdat wij van mening zijn dat iedereen recht heeft op een gezonde, veilige en vooral smaakvolle maaltijd zijn wij ook in deze sector actief.

Wij leveren aan diverse instellingen op het gebied van overheid en zorg. Te denken valt aan bijv. ziekenhuizen, woonzorgcentra, serviceflats, verzorgings-, verpleeg- en gezinsvervangende huizen.


In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de maaltijdvoorziening van de institutionele markt. Het heeft ons geleerd dat het niet blijft bij het aanbieden van maaltijdcomponenten alleen, vaak is er nog meer vraag naar een professionele en flexibele werkwijze die aansluit op de wisselende behoeften en wensen van onze afnemers.

Naast het bieden van passende maaltijdconcepten richten wij ons ook op productontwikkelingen en voedingsadviezen.

In onze keuken wordt gekookt volgens het systeem "ontkoppelt koken" d.w.z. het moment van bereiding en de consumptie sluit niet altijd op elkaar aan en wordt 'los' gekoppeld. De maaltijden of de maaltijdcomponenten worden na bereiding verpakt en gekoeld bewaard. Op de locatie van de eindgebruiker worden de maaltijdcomponenten geregenereerd en vervolgens geportioneerd.

Wij werken met 4 seizoensgebonden menucycli. Iedere dag kan men kiezen uit 3 verschillende menu's. Speciale menuaanpassingen kunnen hierin verwerkt worden. Onze gekwalificeerde dieetkoks kunnen alle voorkomende diëten bereiden. Distributie naar de locatie vindt plaats met eigen vervoer.


Wij willen u graag een zo compleet mogelijk beeld bieden van ons aanbod.
De mogelijkheden brengen wij graag voor u in beeld en plaatsen dit vervolgens in een passend concept.


Origineel, vers en extra aandacht voor smaak, presentatie en service.
2008 Glofos ~ Meesters in verse maaltijden