Buffetten

Een overzicht van ons buffetten assortiment.

Minimale afname 20 personen (ca. 900 gram)


Nummer:

Artikel:


9010

Buffet "LOMBOK"

  Nasi Goreng
Nasi Putih
Mie Goreng
Ajam Pedis
Rendang Padang
Ikan bali
Saté babi asian style
Sajur Lodeh
Sambal Goreng boontjes
Sambal Goreng telor
Atjar Tjampoer Koening
Kroepoek
Seroendeng
Sambal Badjak

9011

Buffet "MILAAN"

  Oliva (zwarte/groene olijven in knoflook)
Zucchini (gegrilde courgette in vinaigrette)
Funghi (gegrilde champions in vinaigrette)
Pepperoni (gegrilde paprika in vinaigrette)
Salate di tomato (tomaten salade met balsamico-dressing)
Salate Toscane (Toscaanse preisalade in roomdressing)
Pollo alla Toscane (gegrilde kip)
Fussili caprese (pasta met tonijn, anjovis, rode ui, tomaat en kappertjes)
Penne pepperoni (pijpjes vorm pasta met tomaten/gehaktsaus, verfijnd met een pesto van pepers)
Vendure misto (roergebakken gemengde groenten)

9012

Buffet "YUCATAN"

 

Arroz Mexicano
Tortilla chips
Ensalada de atun
Pollo grillada
Taco con carne
Burrito con pollo
Albondigas
Sour cream
Guacamole
Salsa picante


9013

Buffet "SHANGHAI"

 

Fried rice
Bami goreng
Witte rijst
Hoi sin kip
Sweet and sour pork
Shanghai beef
Chinese vegetables
Saté babi asian style
Fou yong hai
Fried ginger prawns
Kroepoek
Atjar tjampoer


9014

Buffet "MEDITERRANEE"

 

Zwarte- en groene olijven met knoflook in olijfolie
Pepperoni grillata
Melanzane grillata
Sardientjes in olijfolie
Portugese vissoep
Tortellini salade
Griekse feta salade
Spaanse paella (met gambas, inktvis, mosselen, kip en chorizo)
Albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus)
Marokkaanse cous cous
Kofta schotel met lamsgehakt, aubergine en courgette
Toscaanse kip
Penne pepperoni


9015

Wildbuffet "DE BOSCHPLAAT" **

 

Bospaddestoelensoep
Wildpaté van fazant
Gekonfijte eendenbout met cranberrysaus
Hazenpeper
Aardappelpuree met spekjes, knoflook en amandelschaafsel
Stoofpeertjes
Roergebakken spruitjes met spek


9015

Wildbuffet "St. HUBERTUS" **

 

Bospaddestoelensoep
Wildpaté van patrijs
Getrancheerde parelhoenderbout (gevuld meteen kalkoenfarce met boerenjongens en beerenburg, begeleid met gecarameliseerde uiringen).
Wildgoulash van zwijn, ree, haas, hert en konijn
Kastanje puree
Wilde rijst
Rodekool met appeltjes
Zuurkool met jeneverbessen

 

** = Wildprogramma van 1 nov. - 1 maart


9017

Buffet "COUNTRY & WESTERN"

 

Spareribs
Cajunkip
Geroosterde maiskolf
Mexicaanse bonenschotel met gehakt
Jambalaya rijstschotel
Cajunschotel "New Orleans"
Jacked patatoes
Courgette/tomaten schotel
American coleslaw


Actuele buffetten treft u aan op de pagina 'Actueel'.


Alle gerechten worden verpakt per 2 kilo | * = vegetarisch

 

Origineel, vers en extra aandacht voor smaak, presentatie en service.
2008 Glofos ~ Meesters in verse maaltijden