Actueel

Actuele ontwikkelingen bij Glofos.

Vestiging Santpoort Noord


Per 1 november 2012 heeft Glofos een vertegenwoordiging in Santpoort Noord. Dit om tegemoet te komen aan de vraag naar onze producten uit het westen en midden van het land. Glofos levert haar food producten aan de bedrijfsmatige-, institutionele-, horeca- en catering markt.
 
De vertegenwoording staat onder leiding van Michel Smit en is bereikbaar onder nummer 06 - 25055264. Hij is hiermee hét adres voor de Regio West waar u terecht kunt voor advies, vragen, bestellingen etc. van ons gehele assortiment.
 
Het werkgebied van de Regio West bestaat uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.


 

Nu verkrijgbaar:


Aan het assortiment van Glofos zijn diverse nieuwe producten toegevoegd, zoals op ambachtelijke wijze geproduceerde biologische maaltijden en maaltijdcomponenten, van vers vlees tot stamppotten, van soepen en sauzen tot oosterse gerechten. Een breed assortiment verkrijgbaar in diverse verpakkingen, geschikt voor zorginstellingen, bedrijfscatering, horeca, retail en foodservice.  
 
Tevens eigen productie van verse Indonesische kruidenmixen, woksausen, marinades en sausen, soja sauzen, verse Indonesische sambals, pinda sausen (droog en pasta). Voorts een breed assortiment andere producten van de Mediterraanse- en tropische keuken.

 

Origineel, vers en extra aandacht voor smaak, presentatie en service.
2008 Glofos ~ Meesters in verse maaltijden